مواد لازم:
نشاسته 110 گرم ماست پر چرب 100 گرم شربت 1ق م
زعفران 1 ق س روغن مایع 1 ق م آرد 20 گرم
جوش شیرین 1 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ
مواد شربت:
شکر 2 پیمانه آب 1 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه
گلوکز 1 ق س زعفران 2 ق س آبلیمو 1 ق س
طرز تهیه:
برای درست کردن شربت، آب و شکر را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا شکر حل شود بعد از جوش آمدن گلاب و آبلیمو و گلوکز و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. اگر گلوکز نداشتید میتوانید از عسل استفاده کنید.
نشاسته و ماست را مخلوط کرده و روغن مایع و شربت را اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم. آرد را اضافه کرده و با دور کند 5 دقیقه میزنیم. زعفران و بکینگ پودر را اضافه میکنیم. اگر خیلی سفت بود 1 قاشق ماست اضافه میکنیم. مواد 1 ساعت بماند.جوش شیرین را اضافه کرده ودر قیف ریخته و در روغن سرخ میکنیم. بعد از بیرون آوردن از روغن در شربت می اندازیم. 2 دقیقه در شربت بماند واز شربت بیرون آورده و شربت اضافه را میگیریم. شربت سرد نباشد و داغ هم نباشد، تقریبا 70 درجه باشد.