آشپزی

  • ۰
  • ۰

زولبیا

مواد لازم: 

نشاسته              110 گرم          ماست پر چرب        100 گرم        شربت        1ق م

زعفران              1 ق س             روغن مایع             1 ق م             آرد            20 گرم 

جوش شیرین       1 ق چ               بکینگ پودر            1 ق چ 

مواد شربت:

شکر                 2 پیمانه             آب                      1 پیمانه          گلاب         1/2 پیمانه 

گلوکز               1 ق س             زعفران                 2 ق س           آبلیمو        1 ق س

طرز تهیه: 

برای درست کردن شربت، آب و شکر را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا شکر حل شود بعد از جوش آمدن گلاب و آبلیمو و گلوکز و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. اگر گلوکز نداشتید میتوانید از عسل استفاده کنید. 

نشاسته و ماست را مخلوط کرده و روغن مایع و شربت را اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم. آرد را اضافه کرده و با دور کند 5 دقیقه میزنیم. زعفران و بکینگ پودر را اضافه میکنیم. اگر خیلی سفت بود 1 قاشق ماست اضافه میکنیم. مواد 1 ساعت بماند.جوش شیرین را اضافه کرده ودر قیف ریخته و در روغن سرخ میکنیم. بعد از بیرون آوردن از روغن در شربت می اندازیم. 2 دقیقه در شربت بماند واز شربت بیرون آورده و شربت اضافه را میگیریم. شربت سرد نباشد و داغ هم نباشد، تقریبا 70 درجه باشد. 

  • ۹۴/۰۴/۱۰

زولبیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی