مواد زیرین:
کره 125 گرم آرد 180 گرم پودر شکر 55 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق چ
مواد میانی:
شیر عسلی 1 قوطی گردو 50 گرم کره 30 گرم
قهوه فوری 2 ق چ
مواد رویه:
شکر قهوه ای 35 گرم آرد 75 گرم کره 60 گرم
دارچین 1/2 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا مواد رویه را با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. کره و پودر شکر را 3 دقیقه با همزن میزنیم. آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم و داخل سینی 20×15 که فویل انداخته ایم خمیر را پهن میکنیم و داخل فر 180 درجه 15 دقیقه بماند.
برای درست کردن مواد میانی شیر عسلی و کره وقهوه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت عسل برسد. گردو را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. بعد از کمی خنک شدن این مواد را روی خمیر پخته شده ریخته و مواد رویه را هم رنده میکنیم و دوباره در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن برش داده و با شکلات سفید و قهوه ای تزئین میکنیم.