آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد زیرین:

کره                  125 گرم       آرد           180 گرم        پودر شکر     55 گرم

بکینگ پودر         1/2 ق چ 

مواد میانی: 

شیر عسلی        1 قوطی          گردو        50 گرم           کره            30 گرم 

قهوه فوری        2 ق چ

مواد رویه:

شکر قهوه ای     35 گرم            آرد          75 گرم          کره            60 گرم 

دارچین              1/2 ق چ

طرز تهیه:

ابتدا مواد رویه را با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. کره و پودر شکر را 3 دقیقه با همزن میزنیم. آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و با دست هم میزنیم و داخل سینی 20×15 که فویل انداخته ایم خمیر را پهن میکنیم و داخل فر 180 درجه 15 دقیقه بماند.

برای درست کردن مواد میانی شیر عسلی و کره وقهوه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت عسل برسد. گردو را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. بعد از کمی خنک شدن این مواد را روی خمیر پخته شده ریخته و مواد رویه را هم رنده میکنیم و دوباره در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن برش داده و با شکلات سفید و قهوه ای تزئین میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی