آشپزی

  • ۰
  • ۰

کاپ کیک کاراملی

مواد لازم:

تخم مرغ              3 عدد          آرد              2 پیمانه           شکر        1 پیمانه

بکینگ پودر           1 ق چ          شیر            3/4 پیمانه       وانیل       1/8 ق چ

پودر کاکائو          2 ق س        روغن مایع     1/2 پیمانه      نمک         1 پینچ

کرمفیل کاراملی    مقدار لازم  

طرز تهیه:  

تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند همزن زده و در نهایت آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا با دست هم میزنیم. در قالب مافین کپسول گذاشته و نصف قالب را از این مواد پر کرده و 1 قاشق کرمفیل ریخته و مجددا 1 قاشق از مواد میریزیم. در فر 180 درجه 20  الی 30 دقیقه بماند.

لازم است بدانید 1 پینچ نمک مقداری نمک است که بین دو انگشت قرار میگیرد. در شیرینیها و کیک هایی که کاکائو استفاده میشود نمک هم مصرف میشود. این مافین بدون کرمفیل هم خوشمزه است. کرمفیل در وسط مافین طعم خوبی به آن میدهد. من کرمفیل کاراملی نداشتم و با کرمفیل شیری درست کردم. این مقدار مواد 30 عدد مافین میدهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی