مواد لازم:
آرد 190 گرم پودر شکر 100 گرم کره 90 گرم
تخم مرغ 1 عدد وانیل یا هل 1/8ق چ
مواد رویه:
عسل 100 گرم شکر 50 گرم کره 30 گرم
خامه 1 ق س خلال بادام 100 گرم
طرز تهیه:
کره و پودر شکر و وانیل را با همزن می زنیم. تخم مرغ را اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم وبا همزن می زنیم. این خمیر را در سینی به ابعاد 20*30 که کاغذ روغنی و چرب شده انداخته ایم پهن می کنیم و در فر 180 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه بماند. فر باید از 10 دقیقه قبل روشن باشد.
تمام مواد رویه غیر از خلال را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا فقط گرم شود( نباید این مواد بجوشد). بعد خلال را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. این مواد به صورت داغ باید روی مواد قبلی که سرد شده ریخته شود. دوباره در فر180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن برش میدهیم.