آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

آرد           190 گرم                    پودر شکر         100 گرم                    کره      90 گرم

تخم مرغ    1 عدد                      وانیل یا هل       1/8ق چ

مواد رویه:

عسل        100 گرم                     شکر                50 گرم                      کره      30 گرم     

خامه        1 ق س                      خلال بادام        100 گرم

طرز تهیه:

کره و پودر شکر و وانیل را با همزن می زنیم. تخم مرغ را اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم وبا همزن می زنیم. این خمیر را در سینی به ابعاد 20*30 که کاغذ روغنی و چرب شده انداخته ایم  پهن می کنیم و در فر 180 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه بماند. فر باید از 10 دقیقه قبل روشن باشد.

تمام مواد رویه غیر از خلال را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا فقط گرم شود( نباید این مواد بجوشد). بعد خلال را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. این مواد به صورت داغ باید روی مواد قبلی که سرد شده ریخته شود. دوباره در فر180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن برش میدهیم.

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی