آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی رسپیری

مواد لازم:

آرد                   225 گرم            کره            225 گرم           پودر قند        50 گرم

نشاسته ذرت       50 گرم              نسکافه        2  ق چ              آب جوش       1 ق غ

وانیل               1/4 ق چ

طرز تهیه:

ابتدا نسکافه را داخل آب جوش حل کنید و کنار بگذارید.

کره نرم یا مارگارین را بهمراه وانیل و پودر قند با همزن زنید تا سبک بشه و مخلوط کرم رنگ و کمرنگتر بشه و بعد مخلوط نسکافه را اضافه کنید . اگر کره نرم نباشه در آخر مایه شیرینی براحتی از قیف رد نمیشه.

نشاسته ذرت و ارد را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مواد مخلوط بشه و در آخر یه دقیقه با دور تند بزنید.

قیف و ماسوره شکوفه را آماده کنید و مواد را داخل قیف بریزید.

کف سینی کاغذ بندازید و فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

برای شکوفه زدن شیرینی میتونید قیف را عمود بر سینی بگیرید و شکوفه ساده بزنید یا هنگام شکوفه زدن به دستتون چرخشی بدید و یک شکلات چیپسی وسط شکوفه بگذارید، بعد سینی را یکربع داخل یخچال بگذارید و به مدت بیست دقیقه بپزید تا زمانیکه شیرینی طلایی بشه و بعد از خنک شدن در صورت تمایل روش پودر قند بپاشید.

در حدود 120 شیرینی میدهد

  • ۹۵/۰۱/۱۸

شیرینی رسپیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی