مواد لازم:
آرد 225 گرم کره 225 گرم پودر قند 50 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم نسکافه 2 ق چ آب جوش 1 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا نسکافه را داخل آب جوش حل کنید و کنار بگذارید.
کره نرم یا مارگارین را بهمراه وانیل و پودر قند با همزن زنید تا سبک بشه و مخلوط کرم رنگ و کمرنگتر بشه و بعد مخلوط نسکافه را اضافه کنید . اگر کره نرم نباشه در آخر مایه شیرینی براحتی از قیف رد نمیشه.
نشاسته ذرت و ارد را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مواد مخلوط بشه و در آخر یه دقیقه با دور تند بزنید.
قیف و ماسوره شکوفه را آماده کنید و مواد را داخل قیف بریزید.
کف سینی کاغذ بندازید و فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
برای شکوفه زدن شیرینی میتونید قیف را عمود بر سینی بگیرید و شکوفه ساده بزنید یا هنگام شکوفه زدن به دستتون چرخشی بدید و یک شکلات چیپسی وسط شکوفه بگذارید، بعد سینی را یکربع داخل یخچال بگذارید و به مدت بیست دقیقه بپزید تا زمانیکه شیرینی طلایی بشه و بعد از خنک شدن در صورت تمایل روش پودر قند بپاشید.
در حدود 120 شیرینی میدهد