آرد ۱ لیوان سرخالی(125گرم ) زرده تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۴ ق غ(40 گرم ) کره ۱۰۰ گرم
وانیل 1/2ق چ
طرز تهیه:
کره و پودر قند و باهم زن زدم تا کرم رنگ شد ،زرده و وانیل را اضافه کردم و کمی با همزن زدم .در آخر آرد الک شده رو تو ۳ مرحله به موادم اضافه کردم و هم زدم .(بعداز هربار اضافه کردن آرد با همزن کمی هم زدم).بعد موادمو ریختم تو قیف با سر ماسوره درشت با فاصله زدم تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم .دمای ۱۵۰ بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
بعد از پخت گذاشتم سرد شد
بعد قسمتی از شیرینی رو زدم تو شکلات ذوب شده ،بعد پودر پسته.
تقریبا 40 عدد شیرینی میدهد