آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی اسکار

مواد لازم:

تخم مرغ        1 عدد                 کره                    100 گرم                     وانیل          کمی              

نمک             کمی                   گردو خرد شده      1 پیمانه                        پودر قند      50 گرم

آرد             175 گرم              هل                    1 ق.چ  

 

طرز تهیه

۱- فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید .

۲- کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.

۳- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .

۴- بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .

۵- از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .

۶- دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .

۷- بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .

۸- می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

۹- حدودا 35 - 40 دقیقه  و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده  .

۱۰- از فر درآورده و در حالت ولرم  ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .

سایر نکات

شیرینی اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .

برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .

با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) 

___________________

  • ۹۳/۱۱/۲۶

شیرینی اسکار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی