آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی نعلی

مواد لازم:

کره                        130گرم               پودر شکر                50 گرم            آرد                         300 گرم
زرده تخم مرغ        1 عدد                  شربت بار یا عسل     2ق س             شیر                        2 ق س
روغن مایع              4ق غ                  شکلات اب شده         میزان لازم       پودر مغزدلخواه        مقدار لازم

1.ابتدا کره یا مارگارین رو به روش بن ماری اب میکنیم(هر از گاهی هم میزنیم تا دوغ کره یا مارگارین جدا نشه).پودر شکر رو روش الک میکنیم و مدت پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم.
2.زرده تخم مرغ و وانیل رو با مواد کره ای مخلوط کرده و خوب مخلوط میکنیم.
3.شیر و شربت بار(یا عسل) رو به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
4.ارد رو الک کرده و با مواد خوب مخلوط کرده(با قاشق,ورز نمیدیم)
5.روغن مایع رو قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر یکدست بدست بیاد.
حدود نیم الی یک ساعت خمیر رو تو نایلون فریزر در یخچال قرار میدیم.
به شکل دلخواه خمیر رو در اورده.در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قرار میدیم.
6.در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 10 الی 15دقیقه قرار میدیم.
7.وقتی شیرینی ها خنک شد نوک شیرینی هارو تو شکلات اب شده قرار میدیم. به صورت دلخواه تزیین میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی