آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

کره           125 گرم         پودر قند     60 گرم              تخم مرغ     1 عدد

وانیل         1/4 ق چ          آرد           150 گرم            آرد برنج     50 گرم 

آرد ذرت      30 گرم            مارمالاد     مقدار لازم

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با همزن میزنیم

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 10 دقیقه بزنید

آردها را مخلوط کرده و اضافه کرده و با دست هم بزنید و در نهایت کمی ورز دهید

این خمیر 2 ساعت در کیسه فریزر یخچال بماند

بعد  قالب بزنید و در سینی فر چیده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بماند تا زیر شیرینی طلایی رنگ شود 

بعد از خنک شدن بین دو لایه مارمالاد گذاشته و به هم بچسبانید

نکته :قبل از اینکه سینی را در فر قرار دهید 10 دقیقه سینی را در یخچال بگذارید

فر از قبل گرم باشد

برای لایه های رویی وسط  خمیر را قبل از گذاشتن در فر سوراخی ایجاد کنید تا مارمالاد پیدا باشد

میتوان به جای آرد برنج از آرد معمولی استفاده کرد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی