مواد لازم:
کره 125 گرم پودر قند 60 گرم تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 ق چ آرد 150 گرم آرد برنج 50 گرم
آرد ذرت 30 گرم مارمالاد مقدار لازم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن میزنیم
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 10 دقیقه بزنید
آردها را مخلوط کرده و اضافه کرده و با دست هم بزنید و در نهایت کمی ورز دهید
این خمیر 2 ساعت در کیسه فریزر یخچال بماند
بعد قالب بزنید و در سینی فر چیده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بماند تا زیر شیرینی طلایی رنگ شود
بعد از خنک شدن بین دو لایه مارمالاد گذاشته و به هم بچسبانید
نکته :قبل از اینکه سینی را در فر قرار دهید 10 دقیقه سینی را در یخچال بگذارید
فر از قبل گرم باشد
برای لایه های رویی وسط خمیر را قبل از گذاشتن در فر سوراخی ایجاد کنید تا مارمالاد پیدا باشد
میتوان به جای آرد برنج از آرد معمولی استفاده کرد