آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی چنگالی

مواد لازم:
آرد                     1.5  پیمانه        کره                 90گرم          پودر قند      1/2پیمانه
زرده تخم مرغ      1 عدد              بکینگ پودر      1/2ق م       وانیل          مقداری
شکلات تخته ایی                        پودر پسته

 طرز تهیه :
ابتدا کره و پودر قند با هم زن میزنیم تا یک دست بشن بعد زرده رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مواد یکدست و مخلوط بشه بعد آرد اضافه میکنیم آروم با لیسک هم میزنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر آروم ورز میدیم خمیر را  یک ساعت در یخچال قرار میدهیم  خمیر با وردنه لای مشما پهن میکنیم قالب میزنیم با چنگال یه فشار روی خمیر میدیدم داخل سینی فر کاغذروغنی میزاریم شیربنی ها رو میچینیم فر از قبل بیست دقیقه گرم میکنیم درجه ١٧٠ زمان یک ربع شیرینی که پخت یک طرفشو سس شکلات میریزیم با پودر پسته تزیین میکنیم.

با قالب کوچک ۴۰ عدد شیرینی میدهد.

  • ۹۶/۰۱/۲۷

شیرینی چنگالی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی