مواد لازم:
پودر قند 130 گرم آرد 180 گرم
روغن جامد 150 گرم وانیل 1/3قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را می زنیم و آرد را اضافه کرده و با همزن می زنیم. این مواد را در قیف ریخته و در سینی فر کاغذ انداخته می ریزیم. این شیرینیها در فر 180 درحه به مدت 15 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد. این شیرینی خیلی ترد است و بعد از سرد شدن کامل از سینی برداریم و در ظرف دربسته نگهداری کنیم. این شیرینی ماندگاری زیادی دارد. اگر در محل خنک و خشک نگهداری شود به مدت 1 ماه خواهد ماند. البته من 10 گرم از مقدار آرد کم کردم و به جای آن از 10 گرم پودر کاکائو استفاده کردم. با این مقدار مواد 70 شیرینی خواهید داشت.