آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی بهشتی

مواد لازم:

پودر قند        130 گرم        آرد          180 گرم

روغن جامد     150 گرم        وانیل       1/3قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را می زنیم و آرد را اضافه کرده و با همزن می زنیم. این مواد را در قیف ریخته و در سینی فر کاغذ انداخته می ریزیم. این شیرینیها در فر 180 درحه به مدت 15 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد. این شیرینی خیلی ترد است و بعد از سرد شدن کامل از سینی برداریم و در ظرف دربسته نگهداری کنیم. این شیرینی ماندگاری زیادی دارد. اگر در محل خنک و خشک نگهداری شود به مدت 1 ماه خواهد ماند. البته من 10 گرم از مقدار آرد کم کردم و به جای آن از 10 گرم پودر کاکائو استفاده کردم. با این مقدار مواد 70 شیرینی خواهید داشت.

 

 

  • ۹۳/۱۱/۲۷

شیرینی بهشتی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی