آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی الماسی

مواد لازم:

کره                 200 گرم      تخم مرغ     1 عدد            آرد                  4 تا 5 لیوان

شکر                1 لیوان        وانیل          1/4 ق چ       پودر کاکائو       2 ق س

بکینگ پودر      1/2 ق چ

طرز تهیه:

کره نرم شده و شکر را با همزن میزنیم تخم مرغ و وانیل را هم اضافه میکنیم. بکینگ پودر و پودر کاکائو را هم اضافه کرده و در نهایت آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم.ترکیب باید یکدست باشد و به دست نچسبد.از خمیر به اندازه یک فندق برداشته وسط آن را با سیخ سوراخ کوچکی ایجاد کرده ودر سینی فر میچینیم. در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه بماند.بعد از اینکه از فر بیرون آمد و خنک شد سوراخ وسط شیرینی را با شکلات ذوب شده پر میکنیم.

میتوان وقتی خمیر را گلوله کردیم در پودر شکر غلتانده وسط ان را سوراخی ایجاد کرده و سپس در سینی فر قرار داد.

تقریبا 90 شیرینی کوچک میدهد.

  • ۹۸/۰۱/۰۶

شیرینی الماسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی