آشپزی

  • ۰
  • ۰

رل دارچین

مواد لازم:

مایه خمیر     1 قاشق سوپخوری        کره          75 گرم                      شکر        1/2پیمانه

شیر            300 میلی لیتر            نمک          1/2 قاشق چایخوری      آرد           به میزان لازم

مواد میانی:

کره             75 گرم                    شکر         1/3پیمانه                    دارچین      5 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مایه خمیر را در شیر ولرم ریخته و 1 قاشق شکر اضافه کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. کره و شیر را گرم می کنیم تا به دمای 37 درجه برسد. بعد از روی حرارت برداشته و مایه خمیر آماده را اضافه می کنیم و شکر و نمک و آرد را اضافه می کنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد و کمی ورز می دهیم. این خمیر نیم ساعت در جای گرم بماند. بعد هوای خمیر را گرفته ورز می هیم و خمیر را پهن می کنیم. کره و شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی   1/3 خمیر می مالیم و رل می کنیم و با چاقو برش می دهیم  و در سینی فر می گذاریم. نیم ساعت بماند بعد زرده تخم مرغ و زعفران و 1 قاشق شیر را مخلوط می کنیم و روی شیرینیها می مالیم. در فر 225 درجه 8 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد.

  • ۹۳/۱۱/۲۷

رل دارچین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی