مواد لازم:
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری کره 75 گرم شکر 1/2پیمانه
شیر 300 میلی لیتر نمک 1/2 قاشق چایخوری آرد به میزان لازم
مواد میانی:
کره 75 گرم شکر 1/3پیمانه دارچین 5 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر را در شیر ولرم ریخته و 1 قاشق شکر اضافه کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. کره و شیر را گرم می کنیم تا به دمای 37 درجه برسد. بعد از روی حرارت برداشته و مایه خمیر آماده را اضافه می کنیم و شکر و نمک و آرد را اضافه می کنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد و کمی ورز می دهیم. این خمیر نیم ساعت در جای گرم بماند. بعد هوای خمیر را گرفته ورز می هیم و خمیر را پهن می کنیم. کره و شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی 1/3 خمیر می مالیم و رل می کنیم و با چاقو برش می دهیم و در سینی فر می گذاریم. نیم ساعت بماند بعد زرده تخم مرغ و زعفران و 1 قاشق شیر را مخلوط می کنیم و روی شیرینیها می مالیم. در فر 225 درجه 8 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد.