آشپزی

  • ۰
  • ۰

پیراشکی کرمدار

مواد لازم:

مخمر         1 قاشق سوپخوری          شکر                90 گرم                 تخم مرغ           1 عدد

وانیل         1/4قاشق چایخوری         آرد                 500 گرم                ماست شیرین    1/2پیمانه

شیر           1/2پیمانه

مواد کرم:

آرد           2 قاشق غذاخوری           کره                1 قاشق سوپخوری       شکر             1/2پیمانه

وانیل        1/4 قاشق چایخوری       نشاسته ذرت      1 قاشق سوپخوری       شیر              1/2پیمانه

طرز تهیه:

شیرولرم و 1 قاشق از شکر و مایه خمیر را در ظرفی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا عمل اید. بقیه شکر و تخم مرغ وماست و وانیل را با همزن دستی هم می زنیم بعد مایه خمیر اماده را اضافه کرده و آرد را هم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. 1.5 ساعت خمیر بماند تا دوبرابر شده و عمل اید. خمیر را با وردنه با ضخامت 1 سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی آرد پاشیده می گذاریم. 35 دقیقه بماند تا پف کند. بعد در روغن زیاد سرخ  می کنیم. 

برای درست کردن کرم، شکر و نشاسته ذرت و ارد و شیر سرد را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود . از فرنی که غلیظ تر شد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را اضافه می کنیم. کرم که سرد شد داخل پیراشکی سرد شده می ریزیم.

نکات مهم: همه آرد را نباید یکباره اضافه کرد، باید کم کم اضافه کرد تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد. اگر آرد زیاد شود پیراشکی سفت خواهد شد. خمیر باید دو مرحله استراحت کند تا پیراشکی خوبی داشته باشیم در زمان سرخ کردن ترتیب رعایت شود( خمیری که زودتر قالب زده شده زودتر سرخ شود. روغن باید زیاد و کاملا داغ باشد تا پیراشکی پف کند.   

نوع دیگر:

مواد خمیر:

مخمر        1 ق س                        شکر                 60 گرم                 روغن مایع        1/4 پیمانه 

آرد           350 گرم                     آب                   1 پیمانه                 وانیل               1/4 ق چ 

مواد کرم:

آرد           2 ق س                        کره                  1 ق س                 نشاسته ذرت      1 ق س 

شکر        80 گرم                         شیر                 1 پیمانه                 تخم مرغ           1 عدد 

وانیل    1/4 ق چ

خمیر مانند بالا آماده میشود. برای کرم تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و به مخلوط آرد و نشاسته ذرت و شکر اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. از فرنی که غلیظ تر شد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را اضافه میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی