آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

روغن مایع      125 میلی لیتر یا 1/2پیمانه           آرد     200 گرم          آرد ذرت    2 قاشق سوپخوری

پودر شکر       2 قاشق سوپخوری                        نمک   1 پینچ               وانیل          کمی

گردو             60 گرم

طرز تهیه:

آرد، آرد ذرت، پودر شکر، نمک و وانیل را مخلوط می کنیم. نیمی از این مواد را با روغ مایع مخلوط کرده و با همزن میزنیم . گردو و بقیه مواد را اضافه کرده بادست هم می زنیم. از این مواد 1 قاشق غذا خوری برداشته با دست ورز داده و به اندازه یک گردو در سینی فر که چرب نباشد می گذاریم. فر باید از 10 دقیقه قبل روشن باشد. به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر 200 درجه بماند. بعد از پخت تا سرد نشده باید در پودر شکر غلتانده شود.    

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی