مواد لازم:
روغن مایع 125 میلی لیتر یا 1/2پیمانه آرد 200 گرم آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
پودر شکر 2 قاشق سوپخوری نمک 1 پینچ وانیل کمی
گردو 60 گرم
طرز تهیه:
آرد، آرد ذرت، پودر شکر، نمک و وانیل را مخلوط می کنیم. نیمی از این مواد را با روغ مایع مخلوط کرده و با همزن میزنیم . گردو و بقیه مواد را اضافه کرده بادست هم می زنیم. از این مواد 1 قاشق غذا خوری برداشته با دست ورز داده و به اندازه یک گردو در سینی فر که چرب نباشد می گذاریم. فر باید از 10 دقیقه قبل روشن باشد. به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر 200 درجه بماند. بعد از پخت تا سرد نشده باید در پودر شکر غلتانده شود.