آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی نارگیلی

مواد لازم:

پودر نارگیل            1 و 1/4پیمانه       شکر            3/4پیمانه        جوهر لیمو       1/2 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ       80 گرم                روغن مایع     1/2پیمانه        پکینگ پودر       1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پودر نارگیل و شکر و سفیده را در ظرفی ریخته و مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. بعد از 5 دقیقه جوهر لیمو و روغن مایع را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم و پکینگ پودر را اضافه می کنیم. این مواد را در قیف ریخته و روی سینی فر چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. فر باید از قبل با 175 درجه گرم شده باشد و این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در فر بماند. قبل از قرار دادن در فر می توان کمی خلال پسته روی شیرینها ریخت. با این مقدار مواد در حدود 40 عدد شیرینی در سایز کوچک خواهیم داشت.

نکات مهم: پودر نارگیل هرچه چرب ترو ریزتر باشد برای این کار مناسب تر است. نباید مواد روی حرارت بجوشد.  مقدار سفیده تخم مرغ حتما 80 گرم باشد.

  • ۹۳/۱۱/۲۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی