مواد لازم:
پودر نارگیل 1 و 1/4پیمانه شکر 3/4پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 80 گرم روغن مایع 1/2پیمانه پکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل و شکر و سفیده را در ظرفی ریخته و مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. بعد از 5 دقیقه جوهر لیمو و روغن مایع را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم و پکینگ پودر را اضافه می کنیم. این مواد را در قیف ریخته و روی سینی فر چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. فر باید از قبل با 175 درجه گرم شده باشد و این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در فر بماند. قبل از قرار دادن در فر می توان کمی خلال پسته روی شیرینها ریخت. با این مقدار مواد در حدود 40 عدد شیرینی در سایز کوچک خواهیم داشت.
نکات مهم: پودر نارگیل هرچه چرب ترو ریزتر باشد برای این کار مناسب تر است. نباید مواد روی حرارت بجوشد. مقدار سفیده تخم مرغ حتما 80 گرم باشد.
- ۹۳/۱۱/۲۷