مواد لازم:
خمیر هزارلایه 500 گرم خامه فرم گرفته 250 گرم
پودر قند مقدار لازم کرم پاتیسیر 250 گرم
طرز تهیه:
خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و به ابعاد دلخواه برش داده و چنگال زده و در فر قرار میدهیم. دمای فر در ابتدا 220 درجه باشد بعد از 5 الی 7 دقیقه که خمیر بالا آمد حرارت را 180 درجه کرده و 20 دقیقه بماند تا خمیر بپزد. بعد از پخت و سرد شدن خمیر را از ارتفاع نصف کرده و مخلوط خامه و کرم را مالیده و روی آن هم دوباره میمالیم و از اطراف کار که خرده ایجاد شده روی خامه قرار داده و کمی پودر قند و پودر پسته میپاشیم. در یخچال نیم ساعت بماند تا آماده سرو شود.
میتوان خمیر را از ابتدا به صورت کامل پخت و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم به ابعاد دلخواه برش دهیم. به جای کرم پاتیسیر میتوان از کرم وانیل و یا از خامه تنها استفاده کرد.