آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی ناپلئونی

مواد لازم:

خمیر هزارلایه        500 گرم           خامه فرم گرفته       250 گرم       

پودر قند              مقدار لازم           کرم پاتیسیر            250 گرم 

طرز تهیه:

خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و به ابعاد دلخواه برش داده و چنگال زده و در فر قرار میدهیم. دمای فر در ابتدا 220 درجه باشد بعد از 5 الی 7 دقیقه که خمیر بالا آمد حرارت را 180 درجه کرده و 20 دقیقه بماند تا خمیر بپزد. بعد از پخت و سرد شدن خمیر را از ارتفاع نصف کرده و مخلوط خامه و کرم را مالیده و روی آن هم دوباره میمالیم و از اطراف کار که خرده ایجاد شده روی خامه قرار داده و کمی پودر قند و پودر پسته میپاشیم. در یخچال نیم ساعت بماند تا آماده سرو شود.

میتوان خمیر را از ابتدا به صورت کامل پخت و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم به ابعاد دلخواه برش دهیم. به جای کرم پاتیسیر میتوان از کرم وانیل و یا از خامه تنها استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی