آشپزی

  • ۰
  • ۰

نان خامه ای

مواد لازم:

آرد          250 گرم             تخم مرغ             6 الی 7 عدد           وانیل        1/4 ق چ

آب          400 میلی لیتر      پکینگ پودر          1/2 ق چ                شکر        1 ق س 

کره         100 گرم             خامه فرم گرفته   مقدار لازم

طرز تهیه:

آب و کره و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و حتی مقداری کف کند. آرد را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا از ظرف جدا شود. بعد از خنک شدن یکی یکی تخم مرغها را اضافه کرده و با سر خمیر زن میزنیم. بعد از آخرین تخم مرغ 3 دقیقه میزنیم و پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه میکنیم. مواد را در قیف ریخته و با ماسوره شکوفه در سینی فر کاغذ انداخته می ریزیم.  در فر 200 درجه 15 دقیقه بماند و بعد با حرارت 180 درجه 20 تا 25 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن کامل درون آن را با خامه فرم گرفته پر میکنیم.

میتوانیم به جای خامه از کرم پاتیسیر استفاده کرد. این مقدار مواد تقریبا 25 عدد نان خامه ای متوسط میدهد.

  • ۹۳/۱۱/۲۹

نان خامه ای

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی