مواد لازم:
آرد 250 گرم تخم مرغ 6 الی 7 عدد وانیل 1/4 ق چ
آب 400 میلی لیتر پکینگ پودر 1/2 ق چ شکر 1 ق س
کره 100 گرم خامه فرم گرفته مقدار لازم
طرز تهیه:
آب و کره و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و حتی مقداری کف کند. آرد را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا از ظرف جدا شود. بعد از خنک شدن یکی یکی تخم مرغها را اضافه کرده و با سر خمیر زن میزنیم. بعد از آخرین تخم مرغ 3 دقیقه میزنیم و پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه میکنیم. مواد را در قیف ریخته و با ماسوره شکوفه در سینی فر کاغذ انداخته می ریزیم. در فر 200 درجه 15 دقیقه بماند و بعد با حرارت 180 درجه 20 تا 25 دقیقه بماند. بعد از سرد شدن کامل درون آن را با خامه فرم گرفته پر میکنیم.
میتوانیم به جای خامه از کرم پاتیسیر استفاده کرد. این مقدار مواد تقریبا 25 عدد نان خامه ای متوسط میدهد.