مواد لازم:
آرد 400 گرم شکر 175 گرم پکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد کره ذوب شده 85 گرم شیر 1 پیمانه
مربای شاتوت به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط می کنیم. شیر و تخم مرغ و کره ذوب شده را در ظرفی مخلوط کرده و با همزن دستی می زنیم. مواد خشک را هم اضافه می کنیم و کمی می زنیم. از این مواد به اندازه 1 قاشق برداشته در قالب می ریزیم و کمی مربای شاه توت و دوباره از این مواد می ریزیم. در فر 200 درجه به مدت 15 الی 18 دقیقه بماند.
نکات مهم: فر باید از 10 دقیقه قبل روشن باشد. اگر درون قالبها کپسول مخصوص نگذاشتیم باید قالبها را چرب کرده و آرد بپاشیم. به جای مربای شاتوت میتوان از مربای توت فرنگی هم استفاده کرد.