مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 135 گرم پکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ جدا می کنیم. نیمی از شکر را با زرده می زنیم به همراه وانیل تا سفید رنگ شود. سفیده را می زنیم وقتی فرم گرفت شکر را کم کم اضافه می کنیم زرده را به سفیده اضافه کرده و با دشت هم می زنیم. آرد و پیکینگ پودر را هم اضافه می کنیم. با قیف در سینی فر می ریزیم. احتیاجی به چرب کردن سینی نیست.در فر 190 درجه به مدت 10 دقیقه بماند. قبل از اینکه داخل فر بگذاریم پودر قند می پاشیم. فر باید از10 دقیقه قبل روشن باشد. بعد از سرد شدن ما بین دو تا از این شیرینیهای آماده خامه فرم گرفته قرار می دهیم و با خلال پسته تزیین می کنیم.