آشپزی

  • ۰
  • ۰

لگیمات

مواد لازم:
آرد            ٢ پ            نشاسته ذرت      ٣ ق.س       مخمر فوری     ١ ق.س
شکر          ٢ ق.س        شیر خشک        ٣ ق.س        ماست           ١/٤ پ
نمک          ١/٨ ق.چ       روغن               ٣ ق.س        اب ولرم         به میزان لازم
پودر هل   ١/٢ ق.چ        پودر پسته        به میزان لازم

مواد مورد نیاز شربت :
شکر         ٢ پ               اب                  ١ پ             زعفران دم کرده     ١ ق.س
گلاب        ٢ ق.س          آبلیمو              ١ ق.س

روش تهیه :
تمام مواد خشک شامل آرد ، نشاسته ذرت ، مخمر فوری ، شیرخشک ، پودر هل و نمک را در ظرفی ریخته وسط مواد را گرد کرده و روغن را همراه با ماست و اب ولرم اضافه کرده و هم بزنید.
نکته: اینکه اب ولرم را باید کم کم به مواد اضافه کنید
تا حدی اب ولرم اضافه کنید تا به غلظت مایه کیک برسد ( نه خیلیِ غلیظ و نه خیلی رقیق ).
در این مرحله روی خمیر را پوشانده و ٣ ساعت استراحت دهید. سپس با قیف خمیر را در روغن داغ ریخته و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در ابکش ریخته تا روغن اضافه ان گرفته شود. سپس شیرینی ها را در شربت 40 درجه قرار داده و مخلوط کنید.

روش تهیه شربت :
تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته و شکر حل شود و به غلظت عسل برسد.

  • ۹۶/۰۳/۲۱

لقیمات

لگیمات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی