مواد لازم:
آرد ٢ پ نشاسته ذرت ٣ ق.س مخمر فوری ١ ق.س
شکر ٢ ق.س شیر خشک ٣ ق.س ماست ١/٤ پ
نمک ١/٨ ق.چ روغن ٣ ق.س اب ولرم به میزان لازم
پودر هل ١/٢ ق.چ پودر پسته به میزان لازم
مواد مورد نیاز شربت :
شکر ٢ پ اب ١ پ زعفران دم کرده ١ ق.س
گلاب ٢ ق.س آبلیمو ١ ق.س
روش تهیه :
تمام مواد خشک شامل آرد ، نشاسته ذرت ، مخمر فوری ، شیرخشک ، پودر هل و نمک را در ظرفی ریخته وسط مواد را گرد کرده و روغن را همراه با ماست و اب ولرم اضافه کرده و هم بزنید.
نکته: اینکه اب ولرم را باید کم کم به مواد اضافه کنید
تا حدی اب ولرم اضافه کنید تا به غلظت مایه کیک برسد ( نه خیلیِ غلیظ و نه خیلی رقیق ).
در این مرحله روی خمیر را پوشانده و ٣ ساعت استراحت دهید. سپس با قیف خمیر را در روغن داغ ریخته و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در ابکش ریخته تا روغن اضافه ان گرفته شود. سپس شیرینی ها را در شربت 40 درجه قرار داده و مخلوط کنید.
روش تهیه شربت :
تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته و شکر حل شود و به غلظت عسل برسد.