مواد لازم:
کشمش پلویی 75 گرم آرد 175 گرم کره 225 گرم
آرد ذرت 115 گرم شکر 225 گرم وانیل 1/8 چ
پکینگ پودر 1.5 ق چ تخم مرغ 2 عدد نمک کمی
طرز تهیه:
کره را به مدت 5 ثانیه می زنیم. بعد شکر و وانیل را اضافه کرده و 3 دقیقه می زنیم. تخم مرغها را یکی یکی اضافه می کنیم. مواد خشک را اضافه کرده و با دست هم می زنیم و در نهایت کشمش را اضافه می کنیم و با قاشق در سینی چرب شده با فاصله میریزیم. در فری که از قبل با دمای 180 درحه روشن کرده ایم به مدت 12 دقیقه بماند.
این مقدار مواد حدود 50 شیرینی می دهد.