آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی کره ای

مواد لازم:

کره          170 گرم          آرد      260 گرم  

پودرقند      85 گرم           وانیل    1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و پودرقند و وانیل را با همزن می زنیم. آرد را اضافه کرده و با دست هم می زنیم. با وردنه بین دو کاغذ روغنی باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی می چینیم. در فری که از قبل با دمای 150 درحه گرم شده به مدت 10 دقیقه بماند. بعد که از فر بیرون آوردیم با شکلات تزیین می کنیم.

 

 

  

  • ۹۳/۱۱/۲۷

شیرینی کره ای

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی