آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی گردویی

مواد لازم:

گردو          300 گرم                    سفیده تخم مرغ     300 گرم              شکر             600 گرم

وانیل         1/8قاشق چایخوری        سرکه سفید         1 قاشق سوپخوری    جوش شیرین     1/4 قاشق چایخوری

آرد برنج      25 الی 30 گرم

طرز تهیه:

شکر و گردو و نیمی از سفیده را در میکسر ریخته و مخلوط می کنیم و مابقی سفیده را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم. 40 دقیقه هم می زنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد سرکه را اضافه میکنیم. وقتی کاملا سرد شد وانیل و جوش شیرین و ارد برنج را اضافه می کنیم. این مواد 1 روز در محیط خنک بماند. بعد در قیف ریخته و در فر 180 درحه به مدت 20 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد. سینی فر باید چرب باشد و کاغذ هم داشته باشد. مقدار سفیده باید دقیق اندازه گیری شود تا کیفیت شیرینی خوب شود.

این مقدار مواد تقریبا 120 عدد شیرینی میدهد.این شیرینی اگر در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود به مدت 2 ماه قابل مصرف می باشد.

  • ۹۳/۱۱/۲۶

شیرینی گردویی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی