مواد لازم:
گردو 300 گرم سفیده تخم مرغ 300 گرم شکر 600 گرم
وانیل 1/8قاشق چایخوری سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
آرد برنج 25 الی 30 گرم
طرز تهیه:
شکر و گردو و نیمی از سفیده را در میکسر ریخته و مخلوط می کنیم و مابقی سفیده را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم. 40 دقیقه هم می زنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد سرکه را اضافه میکنیم. وقتی کاملا سرد شد وانیل و جوش شیرین و ارد برنج را اضافه می کنیم. این مواد 1 روز در محیط خنک بماند. بعد در قیف ریخته و در فر 180 درحه به مدت 20 دقیقه بماند. فر باید از قبل روشن باشد. سینی فر باید چرب باشد و کاغذ هم داشته باشد. مقدار سفیده باید دقیق اندازه گیری شود تا کیفیت شیرینی خوب شود.
این مقدار مواد تقریبا 120 عدد شیرینی میدهد.این شیرینی اگر در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود به مدت 2 ماه قابل مصرف می باشد.