مواد لازم:
آرد 500 گرم روغن مایع 1/4پیمانه مایه خمیر 10 گرم
شکر 50 گرم تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر و آب ولرم و 1 قاشق شکر را در ظرفی مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. مواد خشک را مخلوط کرده و مایه خمیر آماده را اضافه کرده و روغن مایع و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و 10 دقیقه ورز می دهیم. این خمیر نیم ساعت بماند. بعد خمیر را پهن کرده و قالب می زنیم. دوباره 1 ساعت بماند بعد در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد که کمی سرد شد می توان با شکلات ذوب شده و پودر نارگیل تزیین کرد یا داخل ظرفی که پودر قند و دارچین دارد بغلتانیم.
نکات مهم: خمیر باید استراحت داشته باشد وگرنه دوناتها پف نمی کنند. باید در زمان سرخ کردن روغن زیادی در تابه باشد. استفاده از بهبود دهنده لزومی ندارد.