آشپزی

  • ۰
  • ۰

دونات

مواد لازم:

آرد          500 گرم          روغن مایع        1/4پیمانه               مایه خمیر         10 گرم

شکر        50 گرم            تخم مرغ           1 عدد                    نمک                 1 قاشق چایخوری

آب          1 پیمانه             بهبود دهنده      1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مایه خمیر و آب ولرم و 1 قاشق شکر را در ظرفی مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. مواد خشک را مخلوط کرده و مایه خمیر آماده را اضافه کرده و روغن مایع و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و 10 دقیقه ورز می دهیم. این خمیر نیم ساعت بماند. بعد خمیر را پهن کرده و قالب می زنیم. دوباره 1 ساعت بماند بعد در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد که کمی سرد شد می توان با شکلات ذوب شده و پودر نارگیل تزیین کرد یا داخل ظرفی که پودر قند و دارچین دارد بغلتانیم.

نکات مهم: خمیر باید استراحت داشته باشد وگرنه دوناتها پف نمی کنند. باید در زمان سرخ کردن روغن زیادی در تابه باشد. استفاده از بهبود دهنده لزومی ندارد.

  • ۹۳/۱۱/۲۶

دونات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی