مواد لازم:
کره 125 گرم روغن مایع 125 گرم شکر 250 گرم
تخم مرغ 4عدد رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال 1/3پیمانه
آرد 250 گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و روغن و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.تخم مرغ ها رو تک تک اضافه میکنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه میزنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه میکنیم.نصفی از آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آب پرتقال رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه میکنیم
مخلوط رو توی کپسول ها میریزیم تا وسط از مواد میریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت.
قالب را داخل فر 180 گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه.