آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

کره           125 گرم        روغن مایع               125 گرم                   شکر              250 گرم

تخم مرغ      4عدد              رنده پوست پرتقال     1 قاشق غذاخوری          آب پرتقال       1/3پیمانه

آرد            250 گرم        بیکینگ پودر              یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و روغن و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.تخم مرغ ها رو تک تک اضافه میکنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه میزنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه میکنیم.نصفی از آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آب پرتقال رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه میکنیم

مخلوط رو توی کپسول ها میریزیم تا وسط از مواد میریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت.

قالب را داخل فر 180 گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی