آشپزی

  • ۰
  • ۰

خجور(بسراق )

مواد لازم:

آرد         4 پیمانه         شکر            1 پیمانه         تخم مرغ           3 عدد

شیر       ۱/۴ پیمانه      روغن          100 گرم        بکینگ پودر        1/2 ق چ

گلاب     1/2 ق چ         پودر هل      1/2 ق چ        مایه خمیر         1/2 ق چ

طرز تهیه:

مواد خشک را مخلوط کرده و روغن و گلاب و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم در این حالت خمیر کمی خشک است و یکدست نیست در این حالت ۱ قاشق  از شیر را اضافه میکنیم اگر خمیر یکدست نشد ۱ ق از شیر را اضافه میکنیم و اگر خمیر کمی به دست میچسبد کمی آرد اضافه کنید.خمیر باید 15 دقیقه استراحت کند. بعد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و پهن کرده و روی یک سطح طرح دار(مثل ابکش ) می گذاریم تا طرح بگیرد و سپس خمیر را حالت لوله کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم.حرارت باید ملایم باشد و گرنه مغز شیرینی پخته نمیشود. بعد از سرخ کردن و کمی خنک شدن می توان پودر قند روی شیرینی ریخت و یا شیرینی را در شهد قرار داد. بعد از خنک شدن باید در ظرف در بسته نگهداری شود.

این شیرینی طعمی شبیه قطاب دارد و در اصل یک شیرینی افغانستانی است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی