مواد لازم:
آرد 4 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد
شیر ۱/۴ پیمانه روغن 100 گرم بکینگ پودر 1/2 ق چ
گلاب 1/2 ق چ پودر هل 1/2 ق چ مایه خمیر 1/2 ق چ
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده و روغن و گلاب و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم در این حالت خمیر کمی خشک است و یکدست نیست در این حالت ۱ قاشق از شیر را اضافه میکنیم اگر خمیر یکدست نشد ۱ ق از شیر را اضافه میکنیم و اگر خمیر کمی به دست میچسبد کمی آرد اضافه کنید.خمیر باید 15 دقیقه استراحت کند. بعد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و پهن کرده و روی یک سطح طرح دار(مثل ابکش ) می گذاریم تا طرح بگیرد و سپس خمیر را حالت لوله کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم.حرارت باید ملایم باشد و گرنه مغز شیرینی پخته نمیشود. بعد از سرخ کردن و کمی خنک شدن می توان پودر قند روی شیرینی ریخت و یا شیرینی را در شهد قرار داد. بعد از خنک شدن باید در ظرف در بسته نگهداری شود.
این شیرینی طعمی شبیه قطاب دارد و در اصل یک شیرینی افغانستانی است.