مواد لازم:
آرد 1 پیمانه آب 1 پیمانه وانیل کمی
کره 50 گرم شربت 2 ق س تخم مرغ 2تا3 عدد
مواد لازم برای شربت:
شکر 2 پیمانه آب 2/3 پیمانه گلاب 4 ق س
گلوکز 1 ق س زعفران 2 ق س آبلیمو 1 ق س
طرز تهیه:
برای درست کردن شربت، آب و شکر را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا شکر حل شود بعد از جوش آمدن گلاب و آبلیمو و گلوکز و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. اگر گلوکز نداشتید میتوانید از عسل استفاده کنید.
آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید.وقتی جوش آمد شربت و کره را اضافه کرده و مخلوط آرد و وانیل ر را اضافه کرده و شعله متوسط باشد. بعد از آنکه آب آن تمام شد 10 دقیقه خمیر را هم میزنیم و زیر و رو میکنیم تا همه جای خمیر بپزد. بعد از روی حرارت برداشته و بعد از کمی خنک شدن تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن میزنیم. ( معمولا 2 تخم مرغ کافی است اگر احساس کردید خمیر هنوز سفت است و از قیف خارج نمیشود تخم مرغ سوم را در ظرفی زده و نصف آن را اضافه کنید. ) خمیر را در قیف ریخته و با یک قیچی خمیر را بریده و در روغنی که خیلی داغ نباشد سرخ میکنیم. دقت کنید حرارت کم باشد تا بامیه خوب بپزد و داخل آن خمیر نباشد و در حین پختن بامیه ها را هم میزنیم. از روغن که در آوردیم بعد از کمی خنک شدن در شربت ولرم می اندازیم. بعد از 3 دقیقه از شربت در میآوریم و در صافی قرار میدهیم تا شربت اضافه گرفته شود.