آشپزی

  • ۰
  • ۰

میکادو

مواد لازم:

ارد سفید             ۲۰۰ گرم         روغن مایع              ۱۵۰ گرم          کره                      ۱۰۰ گرم

ارد نخودچی        ۱۰۰ گرم         شکلات تخته ای       ۷۰ گرم           پودر قند              ۱۵۰ گرم

پودر کاکائو           ۱ق غ           نان میکادو              ۷ ورق           شکلات                مقدار لازم

طرز تهیه:

ارد سفید را الک کرده و ۱۰ دقیقه تفت دهید و ارد نخودچی را هم الک کرده و ۵ دقیقه تفت میدهیم. پودر کاکائو را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. بعد این مخلوط را مجدد الک کرده و روی حرارت قرار میدهیم و کره وروغن مایع را اضافه می کنیم و در نهایت پودر قند را اضافه میکنیم. بعد از اینکه خوب مخلوط شد شکلات رااضافه کرده و بعد از حل شدن شکلات از روی حرارت برمیداریم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی نان میکادو ریخته و لایه لایه این کار را ادامه میدهیم. بعد از اینکه  نان میکادو آخر را روی مواد گذاشتیم یک جسم سنگین به مدت ۲ ساعت روی آن قرار میدهیم. بعد شکلات سفید یا سیاه را آب کرده و روی لایه آخر میریزیم بعد از اینکه شکلات سفت شد می توانید برش دهید.

موادی که لای نان میریزیم اگر داغ باشد نان خمیر میشود و اکر سرد باشد به نان نمی چسبد پس باید مایع ولرم باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی