مواد لازم:
ارد سفید ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم
ارد نخودچی ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ۷۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ق غ نان میکادو ۷ ورق شکلات مقدار لازم
طرز تهیه:
ارد سفید را الک کرده و ۱۰ دقیقه تفت دهید و ارد نخودچی را هم الک کرده و ۵ دقیقه تفت میدهیم. پودر کاکائو را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. بعد این مخلوط را مجدد الک کرده و روی حرارت قرار میدهیم و کره وروغن مایع را اضافه می کنیم و در نهایت پودر قند را اضافه میکنیم. بعد از اینکه خوب مخلوط شد شکلات رااضافه کرده و بعد از حل شدن شکلات از روی حرارت برمیداریم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی نان میکادو ریخته و لایه لایه این کار را ادامه میدهیم. بعد از اینکه نان میکادو آخر را روی مواد گذاشتیم یک جسم سنگین به مدت ۲ ساعت روی آن قرار میدهیم. بعد شکلات سفید یا سیاه را آب کرده و روی لایه آخر میریزیم بعد از اینکه شکلات سفت شد می توانید برش دهید.
موادی که لای نان میریزیم اگر داغ باشد نان خمیر میشود و اکر سرد باشد به نان نمی چسبد پس باید مایع ولرم باشد.