آشپزی

  • ۰
  • ۰

گلت شلیل

مواد لازم:

اب سرد        ۳ تا ۴ ق س        شکر        ۲ ق س

کره سرد       ۵۰ گرم                آرد          ۱۲۵ گرم

مواد رویه:

شلیل        ۲ تا ۳ عدد               نشاسته ذرت      ۱ ق س

شکر          ۳ ق س                  کرمفیل وانیلی    ۱ ق س

طرز تهیه: 

کره و شکر و ارد را در دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا حالت خرده نان دراید.اب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. این خمیر باید ۱ ساعت در یخچال بماند

برای رویه شلیل را هلالی خرد کرده و با شکر و نشاسته ذرت مخلوط کنید.

بعد از یک ساعت خمیر را خیلی نازک پهن کرده و روی آن چنگال بزنید و کرمفیل را روی آن بمالید و مواد رویه را روی آن بریزید و کناره های خمیر را روی شلیلها برگردانید و یک عدد زرده تخم مرغ را با ۱ ق س روغن مایع مخلوط کرده و روی خمیر بمالید. در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید.

به جای شلیل میتوان از هلو یا زردآلوی سفت یا توت فرنگی یا سیب استفاده کرد.اگر از سیب استفاده کردید دارچین هم بریزید.

میتوان از کرمفیل شیری هم استفاده کرد. میتوان کرمفیل را حذف کرد.

میتوان همه خمیر را یکجا باز کرد و یا به چند قسمت کوچک تقسیم کرده و باز کنید.

زرده تخم مرغ را فقط روی لبه های خمیر بمالید و روی شلیل ها ریخته نشود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی