آشپزی

  • ۰
  • ۰

کاپ کیک دبل چاکلت

مواد لازم:

ارد         ۲۲۵ گرم          تخم مرغ              ۲ عدد          روغن مایع         ۱۰۰ گرم

شیر       ۱۷۰ گرم            ماست پر چرب      ۴۰ گرم         بکینگ پودر        ۱۲ گرم

عسل      ۲۵ گرم            شکلات                ۱۷۰ گرم        پودر کاکائو        ۳۰ گرم

شکر       ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و روغن مایع و شکر و وانیل و عسل را با همزن در حدود ۴ دقیقه بزنید تا حجم آن دو برابر شود. ماست و شیر را اضافه کرده و درحد مخلوط شدن بزنید.ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را اضافه کرده و با دست هم بزنید. شکلات خرد شده را اضافه کرده و در قالب مافین ریخته و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید.

اگر دوست دارید کاپ کیک شیرین تری داشته باشید می تونید از ۱۲۰ گرم شکر استفاده کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی