مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد آرد 100 گرم نشاسته گل 50 گرم
گلاب 1 استکان پودر قند مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته و گلاب را مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم به این مواد تخم مرغ و ارد را اضافه کرده و هم میزنیم. قالب زده و در روغن سرخ کرده و در صافی میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود وبعد پودر قند میپاشیم.
این شیرینی به طریقه دیگری هم آماده میشود.
نشاسته 2 تا 4 ق غ تخم مرغ 4 عدد آرد 1 استکان
گلاب 1/2 استکان شیر 1 استکان
تخم مرغ را هم زده و آرد را اضافه میکنیم. نشاسته و گلاب و نصف شیر را هم مخلوط کرده و از صافی رد کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم. بقیه شیر را هم اضافه کرده و قالب زده و سرخ میکنیم. در صافی قرار میدهیم تا روغن اضافه گرفته شود.
نکته: قالب و روغن باید هر دو داغ باشند و چند دقیقه یکبار مواد را هم میزنیم تا نشاسته ته نشین نشود. در تهیه این شیرینی نیازی به همزن نیست.