آشپزی

  • ۰
  • ۰

باقلوا شعریه

مواد لازم:

رشته شعریه      1 بسته             کره         100 گرم             مغز پسته      مقدار لازم

شیر عسلی        3/4 قوطی

طرز تهیه:

رشته را به همرا کره تفت داده و شیرعسلی را اضافه میکنیم. این مواد را روی فویل پهن کرده و مغز پسته را روی آن پخش کرده و به کمک فویل رل کرده و در یخچال قرار میدهیم. بعد از 2 ساعت میتوان برش داد. اگر دوست داشتید میتوانید بعد از برش روی آن شربت بریزید. به جای مغز پسته از مغز گردو یا هر مغزی استفاده کرد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی