آشپزی

  • ۰
  • ۰

شیرینی مرنگ

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ      2 عدد             پودر قند     80 گرم                وانیل     1/8 ق چ

کرم تارتار            1/4 ق چ

طرز تهیه:

سفیده را 1 ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته و با همزن زده و کرم تارتار را اضافه میکنیم. وانیل را هم اضافه کرده و زمانیکه سفت شد پودر قند را کم کم اضافه کرده و در قیف ریخته و با ماسوره روی سینی کاغذ انداخته می ریزیم.  1 ساعت در فر 100 درجه بماند. بعد از پخت در فر نیمه باز بماند تا کاملا خنک شود. 

به جای کرم تارتار میتوان از 1 ق چ سرکه سفید یا آبلیمو استفاده کرد. میتوان قبل از ریختن در قیف رنگ مورد نظر را اضافه کرد. از مرنگ میتوان برای تزیین کیک استفاده کرد.

  • ۹۴/۰۱/۲۳

شیرینی مرنگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی