مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد پودر قند 80 گرم وانیل 1/8 ق چ
کرم تارتار 1/4 ق چ
طرز تهیه:
سفیده را 1 ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته و با همزن زده و کرم تارتار را اضافه میکنیم. وانیل را هم اضافه کرده و زمانیکه سفت شد پودر قند را کم کم اضافه کرده و در قیف ریخته و با ماسوره روی سینی کاغذ انداخته می ریزیم. 1 ساعت در فر 100 درجه بماند. بعد از پخت در فر نیمه باز بماند تا کاملا خنک شود.
به جای کرم تارتار میتوان از 1 ق چ سرکه سفید یا آبلیمو استفاده کرد. میتوان قبل از ریختن در قیف رنگ مورد نظر را اضافه کرد. از مرنگ میتوان برای تزیین کیک استفاده کرد.