آشپزی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

تخم مرغ         4 عدد         شکر     150 گرم          وانیل        1/4 ق چ 

پکینگ پودر      1 ق چ         آرد       250 گرم

مواد رویه:

سفیده            4 عدد         شکر     250 گرم          وانیل       1/2 ق چ

رنگ خوراکی    مقدار لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده و آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از هم زدن در قیف بدون ماسوره ریخته و در سینی چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم.  در فر 180 درجه 10 دقیقه بماند.

برای رویه سفیده و شکر و وانیل را مخلوط کرده و 4 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم مانند کتری قرار داده و هم میزنیم. سپس با همزن دستی 7 دقیقه زده و رنگ دلخواه را اضافه کرده و در قیف ریخته و با ماسوره شکوفه روی مواد قبلی که سرد شده میریزیم. 2 ساعت در فر 100 درجه بماند. بهتر است سفیده مدتی قبل از استفاده در بیرون یخچال باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی