مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد شکر 150 گرم وانیل 1/4 ق چ
پکینگ پودر 1 ق چ آرد 250 گرم
مواد رویه:
سفیده 4 عدد شکر 250 گرم وانیل 1/2 ق چ
رنگ خوراکی مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده و آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از هم زدن در قیف بدون ماسوره ریخته و در سینی چرب شده و کاغذ انداخته می ریزیم. در فر 180 درجه 10 دقیقه بماند.
برای رویه سفیده و شکر و وانیل را مخلوط کرده و 4 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم مانند کتری قرار داده و هم میزنیم. سپس با همزن دستی 7 دقیقه زده و رنگ دلخواه را اضافه کرده و در قیف ریخته و با ماسوره شکوفه روی مواد قبلی که سرد شده میریزیم. 2 ساعت در فر 100 درجه بماند. بهتر است سفیده مدتی قبل از استفاده در بیرون یخچال باشد.