مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱/۲پیمانه شیر ۱/۲پیمانه
شکر ۱ پیمانه بکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۲ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق م آرد ۲ پیمانه تمشک به مقدارلازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکررا حداقل ۵ دقیقه هم بزنید.سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید واضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در قالب های مورد نظر ریخته و روی آن تمشک بچینید و در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ با زمان تقریبی ۳۵ دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودرقند بریزید.