آشپزی

  • ۰
  • ۰

پای تمشک

مواد لازم:
تخم‌ مرغ             ۳ عدد         روغن مایع        ۱/۲پیمانه     شیر         ۱/۲پیمانه
شکر                    ۱ پیمانه       بکینگ پودر       ۱ ق م          وانیل      ۱/۲ق چ
نشاسته ذرت        ۱ ق م          آرد                   ۲ پیمانه      تمشک      به مقدارلازم

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکررا حداقل ۵ دقیقه هم بزنید.سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه‌ کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید واضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در قالب های مورد نظر ریخته و روی آن تمشک بچینید و در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ با زمان تقریبی ۳۵ دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودرقند بریزید.

  • ۹۶/۰۶/۰۳

پای تمشک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی