مواد لازم:
پودر قند ۱/۲ پیمانه کره ۵۰ گرم شکر ۱۴۰گرم
تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ ارد ۱۶۰گرم
بگینک پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۳۵ گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن هم زده و یکی یکی تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید. سپس مواد خشک را ترکیب کرده و به این مخلوط اضافه کنید. روی ظرف را پوشانده و خمیر را نیم ساعت در فریزر بگذارید تا استراحت کند.
بعد از خمیر به اندازه گردو برداشته و در پودر قند غلتانده و با فاصله در سینی فر که کاغذ انداخته شده بچینید. مجدد سینی را ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید و بعد در فر ۱۸۰ درجه که قبلاً گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
این مقدار مواد 25 عدد کوکی با وزن ۲۰گرم میدهد.