آشپزی

  • ۰
  • ۰

کلوچه کنجدی

مواد لازم:

تخم مرغ          ۲عدد           ارد         ۳پیمانه                   پودر قند        1لیوان

بکینگ پودر       ۱ ق غ         وانیل     1/2 ق چ                 روغن مایع      3/4پیمانه

ماست شیرین    ۲ ق غ           کنجد      میزان لازم               نمک.             ۱ پنس      

طرزتهیه:

ابتدا تخم مرغ و وانیل را با همزن دو دقیقه بزن تا یکم پف کنه بعد پودر قند رو بزن به مدت پنج دقیقه خوب بزن تا کرم رنگ بشن ماست و بکینگ رو با هم قاطی کن بزار کنار دو دقیقه بعد روغن رو به تخم مرغهااضافه کن و بیست ثانیه هم بزن با هم زن بعد از دو دقیقه ماست و بکینگ رو بریز بیست ثانیه هم بزن. در نهایت هم اردت که سه بار الک کردی بریز با قاشق طی سه مرحله ارد بریز و همه رو مخلوط کن یه دو دقیقه بیشتر طول نکشه۰  این مواد  ۱ ساعت در فریزر باشد۰ بعد از ۱ ساعت فرت روشن کن تا گرم بشه یه کاسه فلزی اب پر کن بزار تو فر تا کلوچه ها خشک نشن موقع پختن ، کاسه اب از هم اول تو فر باشه تا اخر،  با دست به اندازه گردو کوچک برداشته و در کنجد بغلتانید و در سینی بگذارید . بعد بزار طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد به مدت بیست دقیقه

بسته به کوچکی و بزرگی کلوچه ها تعداد ۲۰ الی  ۳۰ عددمیدهد

  • ۹۵/۰۵/۱۳

کلوچه کنجدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی