مواد لازم:
آرد 4 ق غ تخم مرغ 1 عدد پودر کاکائو 2 ق غ
شکر 4 ق غ روغن مایع 3 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ
شیر 5 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک را مخلوط کرده و تخم مرغ و شیر و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی یا چنگال میزنیم. فنجان های مناسبی را چرب کرده و تا نصف یا کمتر از نصف از مواد پر میکنیم. در قابلمه مناسبی مقداری آب میریزیم تا جایی که تا نیمه فنجان ها در آب باشد. قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا آر داخل آت به جوش آید. در قابلمه را با دمای پوشانده و حرارت را کم میکنیم. 15 دقیقه بعد حرارت را خاموش کرده ولی در قابلمه را بر نمیداریم. 15 دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت در قابلمه را برداشته و کیکها را از فنجان جدا میکنیم.
- ۹۵/۰۴/۲۱