آشپزی

  • ۰
  • ۰

لاوا کیک

مواد لازم:

روغن مایع        ۳۰ گرم        ارد          ۶۰ گرم        شکر       ۴۵ گرم

تخم مرغ          ۳ عدد          شیر        ۴۰ گرم        وانیل     ۱/۲ ق چ

آبلیمو              ۱/۸ ق چ        نمک       ۱/۸ ق چ

مواد کرم:

زرده تخم مرغ     ۲عدد        وانیل      ۱/۲ ق چ         شکر     ۲۵ گرم

نشاسته ذرت        ۶ گرم       شیر        ۱۷۰ گرم          ارد       ۵ گرم 

خامه قنادی        ۷۰ گرم        کره        ۱۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا شیر و روغن مایع و شکر را مخلوط کرده و زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم. بعد ارد را اضافه میکنیم. در ظرف دیگری سفیده ها را به همراه نمک و آبلیمو میزنیم تا سفت شود. بعد سفیده ها را به زرده ها اضافه کرده و به صورت دورانی میزنیم. در قالب کاپ کیک ریخته و در فر قرار میدهیم. دمای فر در ابتدا ۱۵۰ درجه باشد به مدت ۳۰ دقیقه و بعد دما ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه.

برای کرم همه مواد غیر از کره را در ظرفی ریخته و مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود. در انتها کره را اضافه کرده و خاموش میکنیم. بعد از سرد شدن با خامه قنادی زده شده مخلوط میکنیم.

وسط کاپ کیک را سوراخ کرده و به کمک قیف از کرم داخل کیک میریزیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی