مواد لازم:
روغن مایع ۳۰ گرم ارد ۶۰ گرم شکر ۴۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد شیر ۴۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ
آبلیمو ۱/۸ ق چ نمک ۱/۸ ق چ
مواد کرم:
زرده تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۶ گرم شیر ۱۷۰ گرم ارد ۵ گرم
خامه قنادی ۷۰ گرم کره ۱۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شیر و روغن مایع و شکر را مخلوط کرده و زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم. بعد ارد را اضافه میکنیم. در ظرف دیگری سفیده ها را به همراه نمک و آبلیمو میزنیم تا سفت شود. بعد سفیده ها را به زرده ها اضافه کرده و به صورت دورانی میزنیم. در قالب کاپ کیک ریخته و در فر قرار میدهیم. دمای فر در ابتدا ۱۵۰ درجه باشد به مدت ۳۰ دقیقه و بعد دما ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه.
برای کرم همه مواد غیر از کره را در ظرفی ریخته و مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود. در انتها کره را اضافه کرده و خاموش میکنیم. بعد از سرد شدن با خامه قنادی زده شده مخلوط میکنیم.
وسط کاپ کیک را سوراخ کرده و به کمک قیف از کرم داخل کیک میریزیم.